Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968!

Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968

90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi.

Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan ja siksi asia unohtui 25 vuodeksi. Emanuel Minos löysi kellastuneen paperin, johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä nainen oli nähnyt.

Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle.

Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut.

Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä.

Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle.

He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta.

Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut.

Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia.

Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin.

Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta.

Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen.

Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt.

Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

dd395-WWW (site)

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän.

Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin.

Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat.

Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä.

He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet.

Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.”

Tämän jo alkaneen kolmannen maailman sodan loppuvaiheen atomipommien tahdituksella ”Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, ja maa ja kaikki mitä siihen on tehty, palavat.

Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.” .. Sefanjan kirja 1 luku Herran vihan päivä on lähellä. 2 – ”Minä tuhoan kaiken, tempaan kaiken pois maan päältä, sanoo Herra.”

Nämä lohdulliset sanat lohduttakoon nyt jokaista. Eikö synti, synnin mitta ole jo tullut mielestäsi jokseenkin yli äyräittensä ts. täyteen mittaansa ja se tarkoittaa jotakin sitä mihin ollaan peruuttamattomasti menossa eli III MS, koska pitäähän maapallo puhdistaa!

Sanoohan Raamattu ”maa pysyy iäti” ja ”Hän käärii sen niinkuin peiton”. Jumala puhdistaa maan ydinsodan täydellisen tuhon jälkeen ja ”vaatettaa” sen uudelleen, jolloin maapallo on aivan täydellisen ihana ja täysin puhdas ja silloin laskeutuu myös alas tuo Uusi Jerusalem.

Kristus valmisti omiaan kestämään. Kuinka Kristuksen seuraaja voisi kuvitella pääsevänsä elämässään helpolla, jos hänen Herransa ei helpolla päässyt?
Ei oppilas ole opettajaansa suurempi, vai onko?

Ajat tulevat olemaan kovat, mutta Jeesus on niistä omillensa edeltäkäsin Sanassaan kertonut, että kestäisimme ja kaiken sen tapahtuessa luottaisimme Häneen ja muistaisimme. Nostaisimme päämme sillä pelastuksemme on lähellä. Siinä on toivomme!

Ahdistusten aikojen alkuun on teologisissa tutkielmissa monesti asetettu Googin sota Lähi-Itään, joka nopeasti laajenisi kolmanneksi maailman-ydinsodaksi.

Maapallo ei siinä aivan kokonaan tuhoudu, mutta elinolosuhteet muuttuvat ja kova piina alkaisi siitä (Hesekiel 38-39, psalmi 83 ja Sakarjan kirja 12).
Tuosta ydinsodasta on siis mainittu Raamatussa.

Toinen Pietarin kirje ja 3. luku: ”…Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan…”

Ja Luukkaan evankeliumi 21. luku 26-27 ”…Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan….” Vanhempi käännös ensimmäisestä virkkeestä on ollut ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät…”

Kreikankielen alkutekstin sana ”ouranion” tarkoittaa taivasta. Tämä ”ouranion” ei tarkoita välttämättä joidenkin tulkinnassa vain taivasta vaan myös uraania. Pari tuhatta vuotta sitten ei kukaan luonnollisestikaan tiennyt mitään uraanista, mutta tekstin tarkoitus salattiin lopun aikoja varten. Me elämme sitä. Tulkinta olisi, että kun uraani palaa ja hajoaa jylisten atomipommien kuolonkuminoinneissa niin, että ihmiset kuolevat myös pelkoonsa siitä, mikä maanpiiriä kohtaa, kun ovat kuulleet ydinsodasta.

Mielenkiintoista tässä tekstissä on myös se, että Herran päivä tulee kuin varas (eli morsiusseurakunnan tempaus turvaan Karitsan hääjuhlaan).

Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! (Ilm. 16:15)

Teksti viittaa siihen, että sinä päivänä vielä käytäisiin tämä ydinsota. Tässä kerrottaisiin siis morsiusseurakunnan pelastamisesta ydinsodalta. Ydinpommit ovat niin tuhoisia aseita, ettei ihmiskunta yksinkertaisesti kestä ydinsotia peräjälkeen.

Jos sellaisia tulee, niin on ihan luonnollista, että maapallon väestö on saavuttanut sellaisen synnin määrän, että meidän aikamme jatkaminen alkaa olla jo vähintäänkin katkolla. Jos avaat silmäsi niin voit nähdä sen.

”…ja tähdet putoilevat taivaalta, ja taivaitten (kreik. UT: uranon) voimat järkkyvät…ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Mat.24:29-30).

”…ja voimat, jotka taivaissa (kreik.UT: uranois) ovat, järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Mark.13:25-26).

”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk.21:26-28).

”Onhan puullakin toivo: vaikka se maahan kaadetaan, kasvaa se uudelleen, eikä siltä vesaa puutu. Vaikka sen juuri vanhenee maassa ja sen kanto kuolee multaan, niin se veden tuoksusta versoo jälleen ja tekee oksia niinkuin istukas. Mutta mies kun kuolee, makaa hän martaana; kun ihminen on henkensä heittänyt, missä hän on sitten? Vesi juoksee pois järvestä, ja joki tyhjenee ja kuivuu; niin ihminen lepoon mentyänsä ei enää nouse. Ennenkuin taivaat katoavat, eivät he heräjä, eivätkä havahdu unestansa” (Job.14:7-12).

”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat…teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat” (2.Piet.3:7, 10, 12).

”Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän tuhoaa siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät tuhoutuvat kuopissansa, ja sen kieli tuhoutuu sen suussa.” (Sak. 14:12)

”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jonka Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy” (Luuk17:28-30).

Vielä 1990-luvun alkupuolella opetettiin yleisesti tieteellisenä tosiasiana, että alkuaineet eli atomit ovat aineen pienimpiä jakamattomia hiukkasia. Silloin Raamattuun uskovat opiskelijat olivat hämmentyneitä, koska kalastaja Pietari ilmoitti Pyhän Hengen vaikutuksesta, että Herran vihan päivänä alkuaineet hajoavat kuumuudesta ja maapallo palaa tulessa. Kumpaako uskoa, yliopiston professoria vai kalastaja Pietaria?

Ristiriidat Raamatun ja tieteen välillä johtuvat pääasiassa kahdesta seikasta. Ensinnäkin voidaan ymmärtää ja tulkita Raamattua väärin, kuten keskiajan Rooman kirkko, joka pakotti kirkonkirouksen uhalla Galileo Galilein (1564-1642) perumaan aurinkokeskeisen maailmakuvansa, koska kirkko uskoi maan olevan maailmankaikkeuden keskus.

Toisaalta ristiriita voi johtua siitä, että tiede ei vielä ole päässyt lopullisiin ja oikeisiin tuloksiin. Näin kävi alkuaneiden eli atomien suhteen. 1900-luvun alkupuolen tiedemiehet (Otto Hahn ja Fritz Strassman 1938) onnistuivat hajottamaan atomiytimen ja Pietarin ilmoitus oli oikeassa. Sen seurauksena syntyivät mm. ydinvoimalat, joissa sähkön tuottamiseen tarvittava energia synnytetään hallitulla uraaniatomien hajoamisprosessilla.

Vakavamman seuraamuksensa uraaniatomien hajottaminen sai aikaan sotilaallisessa käytössä, kun kehitettiin atomipommi amerikkalaisen tiedemiehen Oppenheimerin johdolla. Ensimmäinen uraaniatomipommi, joka räjäytettiin Los Alamosissa, sai pahaenteisen nimen ”Trinity” eli kolminaisuus.

Pian ensimmäisen koeräjäytyksen jälkeen USA pudotti toisen maailmasodan lopussa 1945 ensimmäiset sotilaalliset atomipommit Hiroshimaan ja Nagasakiin, ja Japani antautui ehdoitta. Näistä päivistä on kehitetty vielä pidemmälle meneviä ydinaseita, kuten suurituhoiset vetypommit ja säteilyllään elollisen tuhoavat neutronipommit.

Kun Herra Jeesus puhui tulemuksestaan, Hän mainitsi ”taivaitten voimien järkkymisen”. Kreikankielisessa UT:ssä taivasta tarkoittava sana on ”uranos”, josta myös sanaa ”uraani” saa alkunsa. Messiaan ilmoitus siitä, että Hänen tulemuksensa tapahtuu aikana, jolloin taivaitten voimat järkkyvät, tarkoittaa myös sitä, että uraanissa olevat voimat järkkyvät maailmalaajuisessa atomisodassa.

Se tapahtuu suuren pasuunan pauhatessa, kolmannessa maailmansodassa, huipentuen maailmanlaajuiseen atomisotaan, josta Jeesukseen uskovat pelastetaan. Paavali puhuu Korinttolaiskirjeessään uskovien kuolemasta ja ylösnousemusruumiista, vertaamalla tapahtumia nisunjyvän (vehnän) kuolemaan, kun se kylvetään maahan ja kuolee sinne(1.Kor.15:35-55).

Tämä maahan lahoava vehnän jyvä on kuitenkin se siemen, josta uusi vehnän tähkä jyvineen nousee. Samoin on ihmisen kuolemassa. Ruumis kuolee ja lahoaa maahan, mutta se on siemen, josta uusi kuolematon kirkkauden ylösnousemusruumis nousee Herran päivänä Herran tulemuksessa.

Job vertaa samaa prosessia puun historiaan. Kun puu kaadetaan, sen kanto kuolee ja lahoaa maahan. Lahoavasta kannosta kuitenkin nousevat uudet versot veden vaikutuksesta.

Job vertaa tätä ihmisen kuolemaan ja toteaa lopuksi, että ihmisen herääminen ylösnousemuksessa ei tapahdu, ennen kuin taivaat katoavat. Tämä tapahtuu Herran vihan päivänä, kuten Pietari ilmoitti. Silloin taivaat (uraanit) katoavat pauhinalla ja alkuaineet eli atomit kuumuudesta hajoavat maailmanlaajuisessa atomisodassa.

Herran tulemus ja seurakunnan ylösotto tapahtuu siis suuren III maailman sodan huipentuessa maailmalaajuiseksi atomisodaksi. Silloin uskovat temmataan pois atomisodan kauhuista, joka tuhoaa Ilmestyskirjan mukaan kolmannen osan ihmiskuntaa. (yhdessä muiden vitsausten ja tuomioiden kanssa suurin osa maailman asukkaista tuhoutuu Herran päivänä; Ilm.9; Jes.24:1-6).

Loot pelastettiin tulen ja tulikiven alta Sodomasta ja samoin Jumalan seurakunta pelastetaan Herran tulemuksessa ja ylöstempauksessa pois atomisodan kauhujen alta.

Ydinroihu alkaa siis ja se on laajamittainen ydinsota, jossa räjäytellään useita ydinpommeja lyhyessä ajassa.

Se tulee tapahtumaan Raamatun mukaan. Ja Raamattu ei voi koskaan raueta tyhjiin. Asiasta ilmoitettiin hyvissä ajoin ennen kuin joukkotuhoaseet oli edes keksitty. Tätä ei Raamattua lukemattomat ts. suurin osa suomalaisista edes tiedä.

Silloin kun nämä Raamatun tekstit kirjoitettiin ylös, tuhansia vuosia sitten, silloin ei ollut olemassa minkäänlaista teknologiaa, jolla ihmiset olisivat saaneet maapallon syttymään tuleen, niin laajamittaisesti kuin Raamattu ilmoittaa tapahtuvaksi. Lisäksi ei nuotiotulella saisi aikaiseksi sitä, että kaikki alkuaineet kuumuudesta sulaisivat, kuten Raamattu asian ilmoittaa.

Ydinpommilla saat kaikki palamaan tai höyrystymään, sillä puhutaan lämpötiloista räjähdyksen keskipisteessä, jossa on miljoonia celsius-asteita.

Mitä me tästä opimme? Toivon mukaan sen, että Raamatussa on profeetallinen sanoma. Sanoma joka käyt toteen silmiemme edessä aivan pian.

Milloin ihmiset heittävät kansakuntina pois käsin tehdyt epäjumalat joita he kumartavat?[1]
Milloin ylpeitten ylvästely painuu maan rakoon?[2]
Milloin korskeat miehet painuvat maahan? Milloin ihmiset menevät piiloon kallioluoliin ja maakuoppiin, ja milloin he pakenevat vuorenrotkoihin ja kallionkoloihin?[3]
Vasta silloin, kun Jumala yksin on suuri. Vasta silloin, kun Hän ravistaa maailmaa vihansa hehkussa[4].
Silloin ihmiset tulevat pakenemaan Herraa ja Hänen kirkkauttaan. Silloin he nuolevat tomua ja matelevat kuin käärmeet[5].
Kaikki tulevat vapisemaan ja lähestymään Herraa peloissaan[6].
Vielä vähän aikaa, ja Hän on liikuttava taivaita ja maita; merta ja mannerta[7].
Kuninkaat ja ylimykset, sotapäälliköt, sekä rikkaat että väkevät; myös kaikki orjat ja vapaat, kaikki he kätkeytyvät luoliin ja rotkoihin[8].
Kun kansat parkuvat, ylimystöt sanovat kuorossa toisilleen: ”Piiloutukaamme maan peittoon ja kalliot meidät suojiinsa kätkeköön”[9].
Mutta ei auta lymypaikat, sillä vuorten perustukset tulevat järkkymään[10].
Pyhästä taivaastaan Hän antaa tuomionsa kuulua. Herra on oleva pelättävä ja kuka Hänen edessään voi kestää?[11].
Hän on pitkämielinen ja suuri voimassaan, mutta paatuneita Hän ei jätä rankaisematta[12].
Hänen vihansa hehku näkyy tuulispäässä ja myrskyssä, ja sienipilvet jotka nousevat, ovat Hänen jalkojensa tomua[13].
Vuoret järkkyvät ja kukkulat sulavat. Kalliot halkeavat Hänen edessään[14].
Kuka seisoo ja kuka kestää, kun Hän vihansa hehkussa vihastuksensa vuodattaa? [15].
Hohde on oleva kuin aurinko, säteet kaikkialla; se on Hänen voimansa verho [16].
Taivas ja maa pakenevat, eikä niille sijaa löydy”[17].

ALAVIITTEET:
[1] 3.Moos.26:1, Jes.2:8
[2] Jes.2:9
[3] Jes.2:9
[4] Jes.2:17-21
[5] Miika 7:13,17
[6] Miika 7:17 [7] Hagg.2:6
[8] Ilm.6:15
[9] Jes.2:10
[10] Ps.18:7
[11] Ps.76:7,8
[12] Naah.1:3 [13] Naah.1:3
[14] Naah.1:5,6
[15] Naah.1:6
[16] Hab.3:4
[17] Ilm.20:11

Jumalan Sanan tarkoitus ei ole pelotella, vaan informoida ihmisiä siitä, miksi heidän kannattaa jättää syntielämänsä ja tehdä mielenmuutos vielä silloin kun on armon päivä. Tee parannus. Tunnusta syntisi Jumalalle. Käänny pois syntielämästä. Pyydä Jumalalta voima siihen. Pyydä Jumalaa auttamaan elämään arvollisesti omanansa.

Mielenmuutoksen tekeminen on välttämättömyys jos haluaa nähdä taivasten valtakunnan. Älä leiki enää synnin kanssa. Synti vie tuhoon. Synti on tottelemattomuutta Jumalaa vastaan, eli laittomuus.

Raamattu sanoo että taivas ja maa katoaa, mutta myös, että Hän luo vielä uuden taivaan ja uuden maan, jonka jälkeen kaikki entinen on mennyt (Ilm.21:1).

TÄSSÄ ALLA ON LISÄÄ RAAMATUNJAKEITA JOTKA KERTOVAT TULEVASTA YDINROIHUSTA.
OSA ON JO MAINITTU:

”Jumalattomuus häviää palamalla. Tässä palossa tuli hävittää orjantappurat ja ohdakkeet ja sytyttää metsän ja maan” (Jes.9:18,19).

”Tulee päivä jolloin jumalattomat ihmiset palaa. Palo tulee olemaan niin voimakas, että ihmiset palavat yhtä hyvin kuin oljenkorret ja niistä ei jää mitään jäljelle” (Mal.4:1).

Ydinroihun seurauksesta kuu näyttää maapallolta katsottuna siltä kuin se ”punastuisi” (yöllä) ja aurinko (päivällä) ”häpeää”, eli se ei anna enää valoa samalla tavalla kuin aikaisemmin (Jes.24:23).

”Herran päivänä” (eli Jumalan koston päivänä), tulee sellainen hävitys, että kaikkien ihmisten mielet (ihmissydämet) menevät voimattomaksi (raukeiksi), eli vaipuvat syvään masennukseen. Siinä syntyvässä pelossa, kivut ja tuskat valtaavat heidät. Ihmiset vääntelehtivät tuskissaan kun tuli sytyttää jopa heidän kasvonsa (lämpösäteily sytyttää jopa sanomalehden kymmenien kilomerien päästä räjähdyksen keskipisteestä).

”Vihan hehku” näkyy ydinroihun tulimeressä hehkuna ja se tekee autioksi maan (maapallon) ja hävittää siitä sen syntiset.

Jälleen kerran maininta auringon pimennosta (liikaa savua ja pienhiukkasia ilmassa) ja kuun kykenemättömyys heijastaa takaisin auringon valoa maapallolle (Jes.13:6-10).

Nykyinen maa (maapallo) ja taivaat (ilmakehät: ainakin troposfääri ja stratosfääri, ehkä myös mesosfääri?) ovat tulelle talletetut. Eli aurinko ”pimenee” ydinroihussa niin paljon, savun ja hiukkasten takia, ettei auringon ultraviolettisäteily enää pääse läpi muodostamaan otsonia stratosfäärissä.

”Herran päivänä” jolloin ydinroihu tapahtuu, taivaat (siis eri ilmakehät) katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat. Se vaatii enemmän kuin nuotiotulen. Siihen vaaditaan ydinfissio tai ydinfuusio. Tässä kerrotaan taivaitten hehkumisesta ja hajoamisesta, sekä alkuaineitten sulamisesta, mitkä kaikki viittaavat, ei yhteen räjähdykseen, vaan laajamittaiseen ydinroihuun (2.Piet.3:7, 10-12).

Tässä kerrotaan vuorten järkkyvän ja kukkuloitten sulavan ydinroihun seurauksena. Jakeessa 6, kerrotaan kuinka Jumalan vihastus vuotaa tulen muodossa ja kalliotkin halkeilevat. Kallion halkeilu kohdassa johtuu maanjäristyksestä hehkun ja tulen kanssa (Naah.1:5,6).

Maailma tehdään autioksi ja tyhjäksi Jumalan sallimuksesta, kun Jumala sallii pahan tuhota pahan. Sitä ennen maailman harhaanjohtajat ovat Agenda 21 ”depopulaatiolla” hävittäneet ihmiskuntaa.

agenda21_dees

Kolmas maailmansota viimeistelee tämän. Siinä rytäkässä maailman muoto muuttuu, kirjaimellisesti, kuten tässä kerrotaan. Napajäätiköt sulavat, merenpinta nousee metritolkulla, tulee tulvia, mutta samalla myös kuivuutta ja aavikoitumista kuivalla maalla.


Otsonikerros ohenee tai häviää, josta syystä ”asukkaat kuumuudesta korventuvat”. Tämä on seurausta myös sitä ennen tehdystä ilmastonmuokkauksesta.

Miksi media salaa ja vääristää ilmastonmuokkaus-faktat?  Tässäkin videossa on monta matemaattisen varmaa todistetta että ilmastoa muokataan:

NASA:n sivusto, jossa ”opetetaan” että ilmastonmuokkaus-jäljet taivaalla ovatkin ”normaaleja pilviä”…

Kemikaalivanat ovat jo lasten piirretyissä, jotta nämä tottuvat, että se on ”normaalia”…

Vanoja editoidaan jo vanhoihin filmeihin!!!  Tuossa esimerkkitapauksia:

Opi normaalivanan ja kemikaalivanan ero: tässä videossa paljastetaan myös jotakin filmien jne. muokkauksen laajuudesta:

Ilmaston muokkaus tuhoaa otsonin ilmakehästä. Tämän takia UV-säteily korventaa kaikkia. Ilmastonmuokkauksessa käytetyt ilmakehään syydetyt kemikaalit, myrkyt, alumiinioksidi, barium, strontium myös sytyttävät ilmakehän sekä niiden laskeuma-alueet kaikkialla maan päällä helvetilliseen tulen roihuun atomipommien kuolonkuminoinneissa kolmannessa maailman sodassa.

Ilmastonmuokkauksen vaikutusta on myös ankara helle, toisaalta auringon valon väheneminen ”dimmingi”, keuhko- ja syöpä- ja immunologisten sairauksien räjähdysmäinen kasvu ennen kolmatta maailmansotaa, jonka jälken juomakelpoista vettä ja viljeltävää maata saa hakemalla hakea. Siksi tässä sanotaan, että Herra ”hajottaa sen asukkaat”, kun etsivät asumiskelpoisia alueita. Lisäksi sanotaan, että ”maa on saastunut asukkaittensa alla” ja jos se ei aikaisemmin ole tapahtunut synnin tähden, niin ainakin suoranaisesti radioaktiivisen säteilyn ja laskeuman takia. Miljardeja ihmisiä tulee kuolemaan ja vain ”vähän jää ihmisiä jäljelle”.

Ei ole väliä sillä, mikä on ihmisen yhteiskunta-asema, oppineisuus tai aatelisuus-aste, sillä kaikille käy samoin. Kaikki papitkin kokevat saman kuin kansan rivistö. Herroilla ei tule olemaan etuja orjiinsa nähden, eikä edes velkojallakaan ole velalliseen nähden mitään etulyöntiasemaa.

”Syystänsä asukkaat kärsivät”. Ja mikä on syy tälle tulevalle kärsimysnäytelmälle? He rikkoivat lait (Jumalan lait: ”rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi ja Jumalaa yli kaiken”), muuttivat käskyt (erityisesti uuden maailmanjärjestyksen myötä) ja hylkäsivät iankaikkisen liiton (Jes.24:1-6).

Tammikuun 22 pnä 1870 Albert Pike ja eräs hänen kansainvälinen salaliittokumppaninsa Giuseppe Mazzini julkaisivat suunnitelman joka johtaisi uuteen maailmanjärjestykseen. Tämä suunnitelma pidettiin vapaamuuraripiireissä hyvin salaisena ja sen tunsivat vain okkulttiset valaistuneet salaliittokumppanit. (Tämä tieto on peräisin Doc Marquis’in kirjasta, joka oli entinen lusiferisti. Hänen kirjansa nimi on ”Secrets of the Illuminati” (Illuminaatin salaisuudet) ja se paljastaa paljon aikaisemmin kätkettyjä yksityiskohtia, jotka olivat tunnettuja vain illuministeille).

Salainen Pike’n suunnitelma maailman hallitsemiseksi ennusti, että tarvitaan kolme maailmansotaa. … Piken suunnitelma kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailman Järjestys ja vahvistaa satanistinen Uusi Maailman Järjestys edellytti sotaa. Kuitenkaan tämä sota ei ollut sellaista sodankäyntiä, jota maailma oli jo nähnyt historiassa. Tämä sota oli oleva paljon laajemmassa mittakaavassa kuin mitä historia oli milloinkaan kirjannut. Tämä sota tulisi olemaan globaalinen eli maailmanlaajuinen.
Tämän Pike’n kolmen maailmansodan suunitelman (Tammikuu 22. 1870) yksityiskohdat UMJ:n vahvistamiseksi, ovat seuraavat: ..

I. Ensimmäinen maailmansota suunniteltiin, jotta tsaarin hallitus Venäjällä kukistuisi lopullisesti ja täydellisesti. Venäjän uusi hallitus tulisi olemaan ateistinen ja militaristinen. Lisäksi Pike määritteli, että tämä uusi Venäjän hallitus oli oleva kommunistinen. …
II. Toisen maailmansodan ennustettiin alkavan Ison Britannian ja Saksan välillä. Kuitenkin yksi tämän sodan suunnitelluista tuloksista oli vahvistaa uutta kommunistista Venäjän hallitusta niin, että se voisi heikentää ja tuhota toisia hallituksia ja uskontoja.

Historia kertoo, että toinen maailmansota todellakin toteutti tämän tavoitteen. Sota alkoi kun Saksa valtasi Puolan, saaden Ison Britannian julistamaan sodan itselleen. Hyvin pian kolmen vallan liitto perustettiin käymään tätä sotaa. Mustan magian okkultistit yhdistyivät, kun Saksa liittoutui Italian ja Japanin kanssa; Valkoisen magian okkultistit liittyivät yhteen, kun Iso Britannia liittoutui Yhdysvaltojen ja Venäjän kanssa. Älä anna pettää itseäsi. Tämä sota käytiin kahden UMJ-voiman välillä, akselivaltojen ”pahan” liiton ja liittoutuneiden valtojen ”hyvän” liiton välillä; Sota oli mustan magian voimien sotaa valkoisen magian voimia vastaan. Palaamme tähän asiaan syvällisemmin myöhemmin.
Selvästikin Pike’n näky toisesta maailmansodasta, joka rakentaisi venäläisestä kommunismista supervallan, toteutui hätkähdyttävässä määrässä. Historioitsijat ovat aina olleet ymmällään siitä kuinka Churchill ja Roosevelt saattoivat luovuttaa koko Itä-Euroopan Venäläisille, vaikka voimasuhteet olivat selkeästi venäläisiä vastaan. Selvästikin kun Churchill ja Roosevelt luovuttivat koko Itä-Euroopan Venäjälle, Venäjän kommunistihallitus … lopullisesti muuttui supervallaksi juuri kuten Pike’n näky oli ennustanut. Ja älkäämme unohtako, että toinen maailmansota oli antanut Venäjälle kykyjä, joita se ei ollut omistanut ennen sotaa. Emme vain rakentaneet venäläistä sotavoimaa peloittavalle tasolle vaan rakensimme myös kokonaisia tehtaita Moskovasta itään, jotka antoivat Venäjälle nopeasti teollisen perustuksen. Vaikkakin Venäjä oli maksanut kalliin hinnan ihmishenkinä sodan aikana, se oli konfliktin jälkeen supervalta. Kiitos Rooseveltille, Venäjä saattoi jatkaa uudella sotilaallisella ja teollisella perustuksellaan.

Nyt tiedät, että vapaamuuraripresidentti Roosevelt antoi tämän alueen Venäjälle vain juuri siksi, koska hän oli uskollinen Pike’n näylle vuodelta 1870! Et koskaan tule lukemaan tätä tosi historiaa mistään kirjoistasi!
III. Kolmas maailmansota ennustettiin syttyvän Juutalaisuuden ja Islamin välille. Tämä profetia on monella tapaa uskomaton alkaen sen ymmärtämisestä, että tämä profetia kolmannesta maailmansodasta ilmestyi vuonna 1870, aikana jolloin Israelia ei ollut olemassa kansana ja jolloin ei kukaan, paitsi fundamentalistiset Raamattuun uskovat kristityt uskoivat, että se milloinkaan tulisi enää olemaan olemassa.

Monelle voi olla ylivoimainen shokki, että kaksi edellistä maailmansotaa on täysin järjestettyjä.
Tämä on mahdollista globaalin salaseurojen kautta, kutsuttakoon näitä seuroja yhteisnimellä illuminati.

Albert Pike oli/on mm. vapaamuurarien eräänlainen jumala, ja saatananpalvoja, joka 1871 kirjoitti tällaisen kirjeen, missä hän kertoi, että täytyy tulla 3 maailmansotaa ja miten ne järjestetään.
Suora lainaus hänen kirjoituksestaan vuodelta 1871:

”Following are apparently extracts of the letter, showing how Three World Wars have been planned for many generations.

”The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the ”agentur” (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions.”

Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between 1871 and 1898 by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War.

”The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.”

After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In 1945, at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.

”The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ”agentur” of the ”Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

Albert Pike oli ziionisti, heidän suunnitelmansa ovat toteutuneet valitettavan hyvin, mutta 3 maailmansota voidaan estää, mikäli tarpeeksi moni ihminen herää tiedostamaan mistä on kysymys.

Baijerilainen professori Adam Weishaupt perustikin 1.5.1776 salaisen järjestön Illuminaatit eli valaistuneet. On syytä mainita, että suuri englanninkielinen tietosanakirja Encyclopedia Britannica on poistanut uudemmista painoksistaan kaikki tiedot niin illuminaateista kuin Weishauptistakin, koska historiaa kirjoittavat ne, jotka hallitsevat sitä. Illuminaatit olivat alunperin vapaamuurareita.

Weishauptin ja hänen seuraajiensa päämäärät olivat:
1. Kaiken järjestetyn hallinnon kumoaminen.
2. Yksityisen omistusoikeuden ja perintöjen lakkauttaminen.
3. Isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden kumoaminen.
4. Perhe-elämän ja avioliittokäsitteen kumoaminen.
5. Kaiken uskonnon ja varsinkin kristinuskon lakkauttaminen.
6. Saattaa heidän miehensä ”Valontuoja” maailman valtaistuimelle. Sana valontuoja on latinaksi lucifer.

Keinoja heidän päämääriensä saavuttamiseksi olivat ja ovat vieläkin mm.
1. Raha- ja seksilahjuksien käyttäminen hallitusten korkeiden virkamiesten kontrolliin saamiseksi.
2. Yliopistoissa työskentelevien illuminaattien tuli kouluttaa oppilaita kansainvälisyyteen. Tuli myöntää stipendejä ja opettaa, että yksi maailmanhallitus oli vastaus kansainvälisiin ongelmiin.
3. Illuminaattien kontrolloimia vaikutusvaltaisia henkilöitä tuli sijoittaa asiantuntijoiksi kaikkien hallitusten taustalle aiheuttamaan niille tuhoa.
4. Illuminaattien tuli saada tiedotusvälineiden kontrolli.

Illuminaattijärjestön anarkistiset suunnitelmat paljastuivat, kun heidän kuriirinsa kuoli salamaniskuun vuonna 1785. Sen seurauksena järjestö lakkautettiin. Van Knigge-niminen paroni ja temppeliherra vei kuitenkin jo vuonna 1778 illuminaattien suunnitelman maailman hallitsemiseksi vapaamuurarien johtoon. Sen lisäksi illuminaatit yhtyivät vapaamuurareihin 16.7.1782 Wilhelmsbadin kongressissa ja siksi illuminismi elää vieläkin voimallisesti vapaamuurarien johtoportaissa.

Wilhelmsbadin kongressin osanottajat joutuivat tietenkin vannomaan valan salaisuuksien säilyttämiseksi. Mukana ollut vapaamuurari Comte de Virieu mainitsee elämäkerrassaan traagisista salaisuuksista:

”En usko niitä sinulle. Voin vain kertoa, että kaikki tämä on paljon vakavampaa kuin uskotkaan. Punottu salaliitto on niin hyvin suunniteltu, että monarkian ja kirkon on mahdoton päästä sitä pakoon.”

Illuminismin henkeä osoittaa myös vapaamuurarien pitämä kokoussarja Baselissa Sveitsissä vuonna 1897. Sen seurauksena syntyi asiakirja ”The Protocols of the learned elders of Zion” (Siionin oppivanhempien pöytäkirjat). Mainittakoon, että Adolf Hitler oli tämän asiakirjan innokas tutkija ja kannattaja.

Asiakirjan mukaan kristitty kulttuuri tulee panna sekaisin ja nostaa sen tilalle maailman lusiferistinen antikristillinen valtio. Keinoina tulee käyttää mm. väärien periaatteiden ja teorioiden opetusta kouluissa, työläisten yllytystä lakkoihin, liberalismia, sosialismia sekä kaikenlaisia kumouksellisia liikkeitä, jotka jakavat ihmisiä vastakkaisiin leireihin koskien poliittisia, sosiaalisia, rodullisia, taloudellisia ja uskonnollisia asioita. Nämä ryhmät tulee aseistaa ja rohkaista taistelemaan toisiaan vastaan. Tätä jatketaan niin kauan, kunnes kaikki poliittiset ja uskonnolliset instituutiot on eliminoitu. Tämän jälkeen ryhmän oman diktaattorin tulee saada koko maailman valta.”

Eli poliittisen, sosiaalisen, taloudellisen ja moraalisen kaaoksen luominen.

Merkitystä ei ole sillä, ovatko illuminaatit/trilateraalit/bilderbergit/CFR tai olkoon ryhmän nimi mikä tahansa, hankkeen takana vaan se tapahtuuko nyt näin, mitä tiedämme maailman tilasta ja menosta. Voiko sen välttää? Jos voi, niin miten.

Rahatalous on jo keskitetty ja sekoitettu, poliittista valtaa pyritään keskittamään lisää ja lisää, sosiaalinen elämä on muuttunut tv:n kritiikkittömäksi tuijottamiseksi; virtuaalitodelllisuudeksi. Kirkkoja ja uskonnollisia ryhmiä vastaan hyökätään.

Sillä pohjimmiltaanhan, kaikesta romantiikasta riisuttuna, illuminaatti ei ole muuta kuin saman finanssieliitin ilmentymä, joka nytkin pyrkii maksimoimaan oman valtansa ja ennen kaikkea omaisuutensa – meidän oikeuksiemme ja elämiemme kustannuksella.

Finassieliitti on se “näkymätön käsi”, johon bilderbergien kokouksessa käynyt  Jutta Urpilainen aikoinaan viittasi. Se käsi, joka on meidän kansanvaltaisen demokratiamme kurkulla ja ja kuristamassa hyvinvointivaltiota hengettömäksi.

Tarttukaa konkreettiseen, pitäkää maasta kiinni. Pitäkää huolta toisistanne.

 

Illuminati

Maailmaa ollaan viemässä kovaa vauhtia tähän suuntaan.

Kun heidän päämääränsä toteutuu, maailmassa on yksi diktatorinen fasistinen maailmanhallitus, jota johtaa Ilmestyskirjassa kerrottu peto eli antikristus. Toimi kuitenkin sen hyväksi, että Suomi olisi tuon antikristuksen imperiumin ulkopuolella.

Jätä kommentti